Menu

Oddjob Jazzoo Barnkonsert

Göteborg

Nefertiti
söndag, 22 mars 2015 kl:13:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Oddjob Jazzoo Barnkonsert
Nefertiti - Göteborg
Söndag 22 mars 2015 kl 13.00
Konserten startar c:a 14
Barn gratis

Jazzoo… Nu talas det om mycket viktiga saker, nämligen om jazz för barn!

Jazzmusik som både inspirerar och utmanar barnen. Trumpet, congas, elbas, piano och ännu fler instrument som spelar i takt med barnens fantastiska och alldeles egna fantasi. Oddjob skapar musik om djurens värld som är improviserad och lekfull. Med rytmer och bildillustrationer lyckas bandet sammanföra bild och ljud för de små jazzknattarna. Man känner av giganter som Georg Reidel och Jan Johansson och kan inget annat än glädjas. Oddjob gör en beundransvärd insats både musikaliskt och tematisk där de låter sig utmanas av kidsen. Plattan tog hem en Grammis i kategorin årets barnalbum 2014.
Bered er på en jazzfärd som varken de små eller stora vet hur det kommer att sluta. Lite snurrigt, roligt och otroligt medryckande!
Ta med ett, två eller fler barn för detta är mycket spännande!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

söndag, 22 mars 2015 kl: 13:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad