Menu

Joaquín Grilo

Göteborg

Nefertiti
lördag, 12 september 2015 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Joaquín Grilo
Nefertiti - Göteborg
Lördag 12 september 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

Flamencostjärnan Joaquin Grilo och denna spanska konstform är på plats!

En konstform vars ursprung är okänd, en sång som griper tag, en dans, handklappning i rytm. Vi kan konstatera att flamenco både är häftigt och mystiskt. Med en publik världen över har flamencostjärnan Joaqiun Grilo gjort sig ett namn. Han började dansa flamenco som treåring, redan då visade han sig vara en lovade talang. Grilo har turnerat världen över, vunnit flera fina utmärkelser, upprätt på plaster som Queen Elizabeth Hall i London och i danskompanier som Ballet Albarizuela. Under 90-talet turnerade han tillsammans med Paco de Lucia som än idag räknas som en av de största personligheterna inom spansk musik och som samarbetat med Luisillo, Vicente Amigo, Antonio Canales, Cristobal Reyes, Joaquin Cortes och många fler.
Nu aktuell med föreställningen ”Grilo” har har med sig gitarristen Juan Requena och sångerskan Carmen Grilo.
I en unik föreställning på Nefertitis intima scen kommer vi få höra Grilos fotarbete eka längs med tegelväggarna. Han har en kuslig behärskning av alla flamencostilar med en energi och enastående skicklighet. Missa inte Spaniens bästa flamencodansare!

Joaquín Grilo –dans, koreogr.
Juan Requena –g.
Carmen Grilo –s.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

lördag, 12 september 2015 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad