Jazzserien för barn - Lekisjazz

NefertitiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nefertiti presenterar:
Jazzserien för barn - Lekisjazz
Nefertiti - Göteborg
Söndag 27 september 2015 kl 13.00
På scen c:a 14.00

Dunder och brak! Nu startar vi jazzserien för barn!

Äntligen kommer hyllade Lekisjazz till Göteborg! 9 september släpper de sin andra skiva med svängiga jazzhits för barn mellan 1-7 år och spelar skjortan av både små och stora den 27/9 på Nefertiti. Göteborgspremiär!
Lekisjazz består av Karin Carnrot och Elin Trogen som live spelar tillsammans med Krokodilorkestern, ett femmannaband med piano, kontrabas, trummor, gitarr och saxofon. Med en dresscode som vittnar om en förkärlek till tidig New Orleans-jazz, en grön krokodil på gitarr och en repertoar med välproducerade jazzlåtar lämnar de sällan sin publik oberörd, vare sig barn eller deras föräldrar.

Vi får bland annat hänga med in i ett märkligt skafferi, säga hej till en elefant, gå på krokodilfest och hjälpa ett gäng insekter att demonstrera. Följ med på en jazzshow där ingen vill sitta still!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-09-27 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Lekisjazz

Lekisjazz, Krokodilos (Hermelinos) på Spotify

Lekisjazzstandards

Krokodilos (Hermelinos)

Lekisjazz, Busmusen på Spotify

Lekisjazz

Busmusen

Lekisjazz, Spöket på Spotify

Lekisjazzstandards

Spöket