Sharon Robinson

NefertitiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nefertiti presenterar:
Sharon Robinson (US)
Nefertiti - Göteborg
Lördag 24 oktober 2015 kl 19.00
Ålder 18 år

An Intimate Evening with Sharon Robinson-hennes andra soloturné med start på Nefertiti!

Sångerskan, låtskrivaren och skivproducenten Sharon Robinson är kanske mest känd för sina kreativa samarbeten med den legendariske Leonard Cohen.
Efter att ha turnerat flera år med Leonard Cohen kom debuten som soloartist 2008. Debutalbumet ”Everybody knows” hyllades av såväl kritiker som publik.
Grammybelönade Sharon Robinson har skrivit åt namn som Patti LaBelle, Don Henley, Aaron Neville och Roberta Flack för att nämna några få. Nu aktuell med med andra plattan “Caffeine” som visar på en elegans där olika genres som soul, rhythm and blues, folkmusik och jazz får plats.

Sharon Robinson –s, p, keyb.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-24 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Sharon Robinson

Sharon Robinson, Alexandra Leaving på Spotify

Everybody Knows

Alexandra Leaving

Sharon Robinson, Everybody Knows på Spotify

Everybody Knows

Everybody Knows

Sharon Robinson, Invisible Tattoo på Spotify

Everybody Knows

Invisible Tattoo

Sharon Robinson, född 1958 i San Francisco, är en amerikansk låtskrivare, musikproducent och sångerska. Hon är främst känd för sina frekventa samarbeten med Leonard Cohen, men har även skrivit musik och texter tillsammans med en rad andra artister som Aaron Neville, Diana Ross, Don Henley, Michael Bolton, Randy Crawford, Patti LaBelle, Roberta Flack, The Temptations, med flera.