Menu

Lagaylia Frazier

Göteborg

Nefertiti
lördag, 30 januari 2016 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Lagaylia Frazier
Nefertiti - Göteborg
Lördag 30 januari 2016 kl 19.00
Ålder 18 år

Releasekonsert med Sveriges Queen of Soul!

LaGaylia Frazier är tillbaka med ett nytt album och i kväll bjuds det på releasekonsert på Nefertiti. Konserten blir en spännande mix av nya låtar och en och annan soulklassiker.

Idén till det nya albumet föddes för drygt ett år sedan i ett dynamiskt möte mellan LaGaylia och Sveriges King of Funk, Paulo Mendonca. Paulo och LaGaylia hittade varandra i sin kärlek till musiken och man började smida planer på ett album där man kunde kombinera sina olika influenser till något spektakulärt!

Paulo har skrivit musiken till flera av låtarna och bakom texterna står upphovsmän som Jessie J från England, Thomas ”TK” Karlsson och LaGaylia Frazier själv - för att nämna några. Vi kan förvänta oss ett pop/soul album med edgy beats, starka melodier och texter som kretsar kring teman som ligger LaGaylia nära hjärtat. Plattan är inspelad i Pama Studios med handplockade musiker, varav dom flesta medverkar i kvällens releasekonsert.

Producentteamet är ett samarbete mellan Paulo Mendonca och Magnus ”Mankan” Sedenberg. Albumet ges ut på skivbolaget Pama Records.

LaGaylia Frazier - sång
Paulo Mendonca - git.
Chris ”Jackson III” Ek - elbas, sång
Micke Haglund - keyboard
Magnus Höglund - tr.
Albin Grahn - trp, percussion, kör
Anneli Axelsson, kör

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

lördag, 30 januari 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad