Magnus Öström

NefertitiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nefertiti presenterar:
Magnus Öström
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 7 april 2016 kl 19.00
Ålder 18 år

Trumslagaren från det legendariska bandet Esbjörn Svensson Trio släpper sitt tredje soloalbum den 1 april; ”Parachute”. Hans debutplatta ”Thread Of Life” rönte stora framgångar då den blev nominerad för en svensk Grammis och vann priset Echo Jazz Award i Tyskland. På den skivan medverkar också Pat Metheny, vilken Magnus har haft en del samarbeten med. Den andra plattan Searching for Jupiter belönades med Manifestpriset 2013.

Så här säger Magnus Öström om sin kommande release:

Som för de allra flesta av oss så går livet upp och ner, men när det har varit som allra mörkast, då man inte ser någon annan väg ut, så har musiken varit där för att rädda mig, den har varit min fallskärm (parachute)

Magnus Öström – tr
Andreas Hourdakis – g.
Thobias Gabrielsson – b, keyb.
Daniel Karlsson – p, keyb.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-04-07 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Magnus Öström

Magnus Öström, Liberetto på Spotify

Liberetto

Liberetto

Magnus Öström, Afilia Mi på Spotify

Thread of Life

Afilia Mi

Magnus Öström, Party On the Planet på Spotify

Liberetto

Party On the Planet