Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Whiskyprovning Ölrepubliken Göteborg

Ölrepubliken GöteborgDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen på whiskyprovning på Ölrepubliken i Göteborg. Vi ses kl. 17:45 i baren inne på Ölrepubliken och går sedan till bords vid 18:00 Provningen pågår mellan 18:00 – 19:30.


På den här whiskyprovningen tar vi med dig på en resa, dels bak i tiden från nu till då och även en inblick i framtiden på ett av världens ledande hantverksdestillerier. Under 1,5 timme får du prova ett urval av våra unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa. Du får lära dig om hur vi tillverkar vår whisky och hur våra små 30-litersfat påverkar mognaden och smaken. Vi går på djupet kring vad eken har för betydelse för whiskyn.


Vi fokuserar också på enkla tips och tricks över hur du kan få ut ännu mer av din upplevelse genom att förstå hur vi uppfattar dofter och smaker. Lättsamt, informativt och entusiasmerande kring livets goda helt enkelt.


Pris: 400:-/person (280:- betalas nu och 120:- på plats vid provningen för alkoholen)


Passa även på att boka bord för att avnjuta en öl och en bit mat i samband med provningen! Provningen slutar lagom till sittningen som börjar 20:00. Boka ert bord på www.olrepubliken.se


Varmt välkommen!
Andreas Granhage
Andreas.granhage@mackmyra.se
0709596964

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-12 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: