Menu

Anna Ternheim 5/12

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
tisdag, 5 december 2017 kl:18:30

Anna Ternheim ger sig i höst ut på Europaturné. Den här gången i en avskalad sättning endast tillsammans med pianisten Martin Hederos.


– Min inspiration brukar pendla mellan ytterligheter. Jag turnerade med ett helt fantastiskt band förra året och efter att mina låtar fått stora svulstiga arrangemang är det roligt att skala av igen. Jag har också länge velat spela med Martin Hederos. (The Soundtrack of Our Lives, Tonbruket). Han har sådan fantastisk närvaro och sitt helt egna uttryck. Det känns jätteroligt att våra liv sammanfaller i höst, jag ser fram emot att hans värld kommer möta min. Vi får se vart repen tar oss, jag är helt säker på att det kommer bli fantastiskt, berättar Anna Ternheim.


Exklusivt och intimt blir alltså ledorden för höstens turné.


Presenteras i samarbete med United Stage. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

tisdag, 5 december 2017 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad