Menu

Park Lane Rock Show

Göteborg

Park Lane
fredag, 14 september 2018 kl:18:30

På med förstärkaren, maxa volymen, fixa frisyren och koppla in luftgitarren. Sätt dig till bords för nu drar vi igång en helkväll med fantastisk mat och dryck tillsammans med våra artister och husbandet Hit It.

Välkomna till en krogshow som bjuder på ett färgsprakande äventyr genom rockmusikens historia.
Kvällen inleds i Memphis tillsammans med The King - Elvis och de klassiska låtarna som byggde grunden för all framtida rock n roll. Spänn fast säkerhetsbältet och åk med på en musikalisk resa från kust till kust, från Guns N Roses i Los Angeles till Bruce Springsteen i New Yersey och allt däremellan. Hör artisterna berätta historien om den svenska rockmusiken med allt från Sven-Ingvars till Ebba Grön. Självklart avslutar vi med allsång, glitter, gitarrsolon och 80-tals spandex-rock!

I köket förbereder kockarna en utsökt trerättersmeny och serveringspersonalen står redo att ta hand om er på allra bästa sätt.

Park Lane show är det utmärkta valet för er som skall fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest.

Showen spelas på Park Lane som ligger längst upp på Avenyn i Göteborg.

Park Lane är en nattklubb i Göteborg som startades november 1991 och snabbt blev populär. En mängd artister har spelat live på klubbens scen, bland annat Prince och Motörhead och många kändisar har besökt nattklubben, till exempel Mick Jagger, Svenska kungafamiljen, Robbie Williams och Bill Gates.

Datum / Tid

fredag, 14 september 2018 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Park Lane

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

965kr - 1398kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad