Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:30

The Greatest Stars - Branschkväll

Park LaneDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

buVälkomna på branschkväll hos oss på Park Lane Show./u/bbrbrSöndag den 1 mars öppnar vi upp speciellt för er som arbetar inom nöjesbranschen på ett eller annat sätt.brbrKvällen bjuder på The Greatest Stars, trerätters middag och härlig stämning med kollegor i branschen. 18.30 öppnar dörrarna och strax innan kl 23 går finalen. Direkt efter showen så sätter Spritluckan, vår söndagsklubb för hotell- och restaurangfolk igång, där ni kan stanna och dansa hela natten.brbbrHar du någon allergi eller behöver specialkost måste detta meddelas en vecka innan ert besök till maria@parklane.se./b /bbrMenyn hittar ni på parklaneshow.se/mat-dryckbrbrbBiljetterna ni köper är onumrerade men vi gör en placering innan ni kommer. brHar du frågor eller önskemål gällande placering eller något annat vänligen maila till maria@parklane.se/bbrbrVarmt välkomna till en härlig showkväll på Park Lane!brbrbr******************************************************************************brbrbrbrbrbrbrbr

Park Lane är en nattklubb i Göteborg som startades november 1991 och snabbt blev populär. En mängd artister har spelat live på klubbens scen, bland annat Prince och Motörhead och många kändisar har besökt nattklubben, till exempel Mick Jagger, Svenska kungafamiljen, Robbie Williams och Bill Gates.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-01 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: