Menu

Amon Amarth - Berserker World Tour

Göteborg

Partille Arena
fredag, 6 december 2019 kl:17:30

Missa inte då Amon Amarth intar Partille Arena!

Amon Amarth har i mer än två decennier resolut marscherat från triumf till triumf. Aktuella med nya albumet ”Berserker” växlar de upp till nästa nivå och gör sin hittills största arenaturné i Sverige. 6 december intar de Partille Arena tillsammans med Arch Enemy och Hypocricy.

Amon Amarth bildades i Tumba 1992 och satte omedelbart sin musikaliska kurs; att skriva och spela melodisk metal med texter inspirerade av berättelser från vikingatiden och nordisk mytologi. Med elva studioalbum och otaliga turnéer världen över i ryggen kan de numera beskrivas som en grundsten i den internationella metalscenen. Under karriären som spänner över mer än 25 år har de gått från att harva i mörka små replokalerna i Tumba till att idag stå högst upp på internationella festivalaffischer och vara ett av metal-världens mest älskade band.

När Amon Amarth går på scen garanteras en explosiv, förtrollande show med heroiska hymner och episka sagor om kamp, kärlek, död och ära. Aktuella med nya albumet ”Berserker” återvänder de nu för inte mindre än tre konserter på svensk mark. Och med sig har de inga mindre än Arch Enemy och Hypocrisy.

ARCH ENEMY:
Med sin mix av klassisk, melodisk dödsmetal och thrash har Arch Enemy krossat allt som kommit i deras väg och etablerat sig som en av Sveriges tyngsta musikexporter. På nysläppta coversamlingen ”Covered In Blood” förvandlade de bland annat Mike Oldfields ”Shadow On the Wall” till en dystopisk käftsmäll.

HYPOCRISY:
Anförda av studiogeniet Peter Tägtgren har Hypocrisy styrt från de tidiga årens lovande dödsmetal till att bli en oefterhärmlig institution inom svensk metal. Atmosfärisk perfektion inramad av kompromisslös aggressivitet.

Datum / Tid

fredag, 6 december 2019 kl: 17:30

Plats

Göteborg, Partille Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530kr - 635kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad