kl: 18:00

Majornas 3dje Rote

Porter PelleDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Majornas 3dje Rote spelar en mix av svensk, brittisk och amerikansk folkmusik med egna svenska underfundiga texter som lockar till både tårar och skratt.
I fjol gjorde M3R sitt första framträdande på Porter Pelle, vackert beläget vid Klippan, och den intima lokalen fylldes och det svängde ordentligt den kvällen och skratten lever kvar där än.
Fredag den 13/10 gästar M3R Porter Pelle igen, ett efterlängtat återbesök som man inte skall missa så köp din biljett på www.tickster.comeller varför inte ta en sväng förbi Pusterviksbiljetter.
Välkomna!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-13 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Adolf Edelsvärds Gata 11


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Fler evenemang i Göteborg du inte bör missa:

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Uno Svenningsson Första Artisten Att Tolkas I Premiären Av Tv4S "så Mycket Bättre" Nu Är Det Också Klart Att Han Ger Sig Ut På Turné I Vår
PRESS
16 okt
kl: 08:20

Uno Svenningsson Första Artisten Att Tolkas I Premiären Av Tv4S "så Mycket Bättre" Nu Är Det Också Klart Att Han Ger Sig Ut På Turné I Vår

Lördag den 21 oktober är det äntligen dags för premiären av årets "Så mycket bättre" på Tv4 och i det första programmets tolkas folkkära artisten Uno Svenningssons låtar. Idag är det också klart att Uno Svenningsson ger sig ut på turné med premiär i Malmö den 8 februari 2018.

De artister som ska tolka Unos verk är: duon Icona Pop, Eric Saade, Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij, Sabina Ddumba och Moneybrother.

Uno Svenningsson började sin karriär på 80-talet som medlem i bandet "Freda" med flertalet stora hits som "Allt man kan önska sig", "Vindarna",  "Tusen eldar". Uno provade sedan lyckan som soloartist vilket resulterade i hans stora genombrott med klassikern "Under ytan" 1994.  Totalt har Uno släppt sju soloalbum och gjort flertalet duetter, bland annat på Kens singel "Mamma" från 1999.

Just låten "Under ytan" har tidigare tolkats av artister Loreen och rapparen Blues och nu återstår det att se om någon av artisterna i årets "Så mycket bättre" har valt den och tittarna får njuta av en ny version.

I höst med premiär på lördag den 21 oktober  medverkar Uno i "Så mycket bättre" på Tv4.

"Det ska bli kul att lära känna de här människorna. Det kommer nog bli väldigt roligt tror jag. Och ganska slitsamt. Det känns spännande." sa Uno under en intervju med Nyhetsmorgon tidigare i vå... Klicka för att läsa mer

Bild på Nina Persson, Thomas Öberg, Kristin Amparo Och Moto Boy I Malmö Stadsteaters Och Medborgarbandets
PRESS
12 okt
kl: 14:30

Nina Persson, Thomas Öberg, Kristin Amparo Och Moto Boy I Malmö Stadsteaters Och Medborgarbandets "vinnaren Tar Allt".

Den 9 mars 2018 är det urpremiär för Medborgarbandets och Malmö Stadsteaters allkonstverk Vinnaren tar allt på Hipp i Malmö, i regi av Hugo Hansén. Inspirationen till detta nusvenska spektakel om demokrati och medborgarskap kommer från legendariska The Citizens Band i New York. På scen står ett kreativt kollektiv om 20 individer och däribland artisterna Nina Persson (The Cardigans), Thomas Öberg (Bob hund), Kristin Amparo och Moto Boy. Dessutom blir det ett hav av gästartister från olika delar av den svenska musikscenen, som presenteras närmare premiären.Biljetterna släpps 21 oktober och dagen till ära bemannar Nina Persson och Thomas Öberg biljettkassan på Hipp.

Medborgarbandet är en ny rörelse som vill få människor, särskilt unga, att prata mer om demokrati, vad det innebär att vara medborgare och vikten av att bry sig om vårt samhälle. Att se att genom deltagande, kultur och gemenskap kan vi förändra samhället. Initiativet till rörelsen kommer från artisten Nina Persson och projektledaren Gudrun Hauksdottir.

- Vi vill ge våra unga, Sveriges nya väljare, framtidstro. Vi vill ge dem styrka att påverka nu och vilja vara medskapare till sin egen framtid, säger Nina Persson.

Vinnaren tar allt är ett unikt samarbete mellan Medborgarbandet och Malmö Stadsteater och ett allkonstverk i utsvängd kostym med medborgarskapet i zenit. På scen står ett stort kollektiv av kreatörer, förutom Nina Persson sjä... Klicka för att läsa mer

Bild på Ola Salo Är Tillbaka!
PRESS
13 okt
kl: 06:00

Ola Salo Är Tillbaka!

Ola Salo är en av våra absolut största entertainers, en estradör med en unik röst och även en stor talang som låtskrivare. Nu ger sig Ola tillbaka in i popmusiken som soloartist och idag släpps singeln "I Call Your Name".

Ola har jobbat med Charlie Storm, som tidigare varit producent för bland annat Håkan Hellström, Henrik Berggren och Hurula. "I Call Your Name" är startskottet för en ny musikalisk inriktning som vi kommer att få höra mer av framöver.

- "I Call Your Name" är en sång om hängivelse, berättar Ola. En slags religiös hymn om mänsklig kärlek. Vi har försökt få till en smattrande och elektrisk ljudbild med slapbas och mässande sång i centrum. Samtidigt tycker jag det finns drag som lyssnaren kanske känner igen från mina äldre låtar, t ex den "manande" refrängen och leken med religiös symbolik. Jag är väldigt nöjd med resultatet och längtar efter att få spela den live!

Lyssna på " I Call Your Name här".

Ola Salo blev ett namn för svenska folket efter genombrottet med The Ark och sedan dess har han uttryckt sin musik i flera olika former. Inte minst med det numera begravda bandet The Ark, men också som soloartist, i TV-sammanhang som bland annat Så Mycket Bättre samt på musikalscenen.

På söndag ser vi Ola Salo ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter