Menu

Luxury 10 år! Live: Makthaverskan, Westkust, Alice B m.fl.

Göteborg

Pustervik
fredag, 23 september 2016 kl:19:00

Luxury presenterar:
Luxury 10 år! Live: Makthaverskan, Westkust, Alice B m.fl.
Pustervik - Stora Klubben
Fredag 23 september 2016 kl 19.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

Luxury fyller 10!

Luxury är skivbolaget/arrangören som senaste tio åren gett ut band som Makthaverskan, Westkust, Agent blå, Boat Club, Franke, TTA, Anton Kristiansson, Xenia Kriisin, Alice b, School ’94, Alpaca Sports, Palpitation, My Darling YOU!, Skansros, Samtidigt Som, Almedal, Happy Hands Club och många fler.

Luxury har även arrangerat hundratals fester i framförallt Göteborg, men även i Malmö och Stockholm. Luxury var även en del av festivalen Knarrholmen 2011-2013. Sveriges musikklimat hade helt enkelt sett rätt annorlunda ut utan Luxury dom senaste tio åren. Kommande året kommer dessutom bli Luxurys bästa någonsin, med 5 nya artister knutna till bolaget, inkl några av Sveriges mest efterlängtade artister, såväl som helt nya unga fräscha pigga popband.

Allt detta vill vi fira tillsammans med er! Den 23 september abonnerar vi Pustervik, och ställer SJU band på deras två scener! Vi släpper ett i taget, första bandet om någon vecka och sista bandet strax innan festen.

Vi kommer även släppa två skivor för att fira den här milstolpen. En samlings-cd, med det bästa som släppts under dom här tio åren. Dessutom släpper vi en rålimiterad vinylskiva med lite mer svåråtkomligt material. Outgivna låtar, osläppta remixer, demos och annat med banden på bolaget. Skivan kommer släppas på festen, om det finns några ex kvar efteråt så släpps dom till butik då.

Vi tar även med mer eller mindre hela katalogen (över 130 titlar!), massor av merch och annat, och säljer till vrakpriser!

200 biljetter finns ute nu till priset 120 kronor, efter det höjs det till 150 kronor. I dörren kostar det 180 kronor, om det finns några biljetter kvar.

Artister släpps allt eftersom, ni kommer inte bli besvikna!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 23 september 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr - 150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad