Menu

Antiseen + Din Skevf

Göteborg

Pustervik
fredag, 29 juli 2016 kl:21:00

Jonk. se & Club Slacker presenterar:
Antiseen (US) + Din Skevf + support
Pustervik - Stora Klubben
Fredag 29 juli 2016 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Det är med ett löjligt stort nöje jag har äran att presentera ANTiSEENS enda Sverigegig på den här Europaturnén. Om du besitter någon sorts punkhistoria i kroppen så är det helt enkelt subkulturellt självmord att missa den här kvällen! Har du missat vilka dessa herrar är? Läs då nedan....

ANTiSEEN – på scen 00.00
Det hela började 1983....det var under inspiration utav sentgående skräckfilmer, tidig wrestling på lördagmorgonen och gamla repiga skivor med Alice Cooper och Black Oak Arkansas som Jeff Clayton började koka ihop en mix som sedan blev Antiseens specifika sound. Vi snackar smutsig stökig punkrock ifrån södern, närmare bestämt North Carolina. Efter många skandalomsusande och blodiga turnéer satte Antiseen sitt namn på punkrockkartan. 1991 teamade de upp med GG Allin och släppte plattan ”Murder Junkies” under namnet GG Allin & Antiseen. När den käre GG trillade av pinn 1993 var det just Jeff Clayton som tog över micken och är väl såhär i efterhand den enda som blivit godkänd av GG Allins fans som en godkänd ersättare. Utöver det har Clayton även samarbetat med Hank Williams III och många andra. Som med så många andra gamla stökiga band så är det få som pallar, medlemmarna kommer och går, men ledaren Jeff Clayton består.

DIN SKEVF - på scen 23.00

För att skapa en riktigt bra klubbkväll måste man ALLTID återuppliva något halvdött o därav presenterar jag stolt Din Skevf som inte stått på scen sedan de lirade med Stiff Little Fingers 2013. Detta blir deras enda gig i år så missa inte chansen att se Norrköpings finest inta Pustervik!

Allas favorithardcoreskägg manglar på med amerikansk thrashpunk på svenska eller ölbärspunk som dom själva kallar det.

Gaphals har släppt deras episka alster Balla ur och Man måste vara galen för att kunna va normal med hits så som Balla ur och Sno allt.

Dränk dina sorger, fortsätt att hata ditt jobb, skit i pengar och ta på dig din fuck-off-jag-skiter-i-allt-attityd.

https://open.spotify.com/artist/1YGVsnAeoqm17EqQ7IZSro

1 supportband tillkommer.
Support 1 : 23.00
Support 2: 22.00

www.jonk.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 29 juli 2016 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad