Menu

Gyptian

Göteborg

Pustervik
torsdag, 6 oktober 2016 kl:21:00

Axxionpack Ent. & Nuh Linga Ent. presenterar:
Gyptian (Jamaica)
Support: Mike Yangstar & Damion, Axxionpack Sound, Illusion Order & Miss Linn
Pustervik - Stora Klubben
Torsdag 6 oktober 2016 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

GYPTIAN Live på Pustervik

En av de absolut största stjärnorna inom reggae och dancehall kommer till Göteborg och Pustervik torsdag 6 oktober.

Gyptians karriär började 2004 som 20-åring efter att ha vunnit en talangtävling som gav honom chans att uppträda på Jamaicas största festival, Sting. Kort därefter slog Gyptian igenom med låtar som Serious Times, Beautiful Lady & Mama Don’t Cry i reggaevärlden, men det var först 2010 som han fick sitt stora internationella genombrott med ”Hold Yuh” som toppade listorna världen över.

Gyptian är idag hetare än någonsin med sina nya släpp som Jiggle Jiggle, Summer Is Back och Anytime. Gyptian bjuder alltid på en riktigt energifylld liveshow, så detta kommer bli en kväll du inte vill missa!

Förutom Gyptian så kommer Axxionpack Sound, Mike Yangstar & Damion stå för musiken och det bjuds på dancehallshow med Illusion Order. Dessutom kommer Gbg’s senaste tillskott Miss Linn att uppträda.

www.axxionpack.com

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 6 oktober 2016 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad