Menu

Blackberry Smoke

Göteborg

Pustervik
måndag, 20 mars 2017 kl:19:00

Live Nation presenterar:
Blackberry Smoke
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Måndag 20 mars 2017 kl 19.00
På scen c:a 19.30
Ålder 18 år

Albumaktuella Blackberry Smoke till Sverige för två konserter!

Blackberry Smokes senaste besök i Sverige för ett år sedan blev en stor succé med två slutsålda konserter! Aktuella med det nya albumet ”Like An Arrow” är vi nu extremt glada att få välkomna southern rock-stjärnorna åter till Sverige! Lördag den 18 mars är det Münchenbryggeriet i Stockholm som gäller och måndag 20 mars står femmannabandet på Pusterviks scen i Göteborg.

Häromdagen släpptes bandets femte studioalbum: ”Like An Arrow”. Det är ett album som följer upp förra årets succé ”Holding All The Roses” – som landade på förstaplatsen på Amerikanska countrylistan! Med sitt unika och älskade sound fortsätter ”Like An Arrow” på samma bana – southern rock när den är som allra bäst!

Nu ser vi fram emot att åter få välkomna ett band som verkligen bör upplevas live. Det är en upplevelse kan vi lova. De som var lyckosamma nog att hinna få biljett till bandets slutsålda konserter senast de var här kan intyga det.

Som bandet själva säger:

”We really care about what we do, and we care about every person who comes to see us play, even the jackass whos screaming for the song that we just played. So were ready to pick up the ball and run with it!”

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

måndag, 20 mars 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad