Menu

Benjamin Folke Thomas

Göteborg

Pustervik
lördag, 11 mars 2017 kl:19:00

Pustervik presenterar:
Benjamin Folke Thomas
Pustervik - Göteborg
Lördag 11 mars 2017 kl 19.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

Benjamin föddes i Göteborg på den kallaste dagen i modern historia, kanske är detta anledningen till hans besatthet av dyster och tungsint country.

Efter studenten emigrerade han till London för att hänge sig åt denna besatthet och sitt eget låtskrivande.

Han började på ruta ett med att spela på alla open mics som han kunde hitta och har sedan dess bland annat spelat förband åt Magic Numbers och Ed Harcourt och spelat på Cropredy Festival inför tjugotusen människor.

Nio år sedan flytten är Benjamin tillbaka i Göteborg och släpper i mars sitt tredje fullängdsalbum; Copenhagen (Louvaio Productions). Skivan har mottagits väl i England med kommande recensioner i bland andra Mojo och Uncut.

I mars väntar en turne i England som avslutas med en spelning på Pustervik i Göteborg den 11 mars.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 11 mars 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad