Menu

Ikhana

Göteborg

Pustervik
fredag, 12 maj 2017 kl:23:00

Klubb Instant presenterar:
Ikhana
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 12 maj 2017 kl 23.00
På scen c:a 00.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

IKHANA spelar på Pustervik!
Ifjol släpptes singlarna ”VHVH”och ”WTA”. I april släpper hon sitt efterlängtade debutalbum. Ihop med albumsläppet kommer hon under våren och sommaren även göra flertalet spelningar. 2017 är zebrafunkens år! Vi är mycket glada över att tillsammans med Schape kunna presentera en spelning på Pustervik!

Hon har sedan tidigare blivit hyllad för sin egenproducerade musik som hon själv har valt att kalla för ”zebrafunk”. 2016 släpptes singlarna ”VHVH”och ”WTA”,nu är hon aktuell med släppet med sit efterlängtade debutalbum April 2017. Ihop med albumsläppet kommer hon under våren och sommaren även göra flertalet spelningar. 2017 är zebrafunkens år!

IKHANA har blivit nominerad till Göteborgspriset i kategorin årets musik! Debutsingeln Pussycat blev av Musikguiden i P3 utsedd till en av första halvårets bästa låtar 2015. Andra singeln ”Ingen Annan” som IKHANA släppte tillsammans med producenten Nibla kom med på listan för årets bästa låtar 2015 när samma radioprogram listade sina favoritlåtar. Hon medverkar bland annat på remixen av Grillat & Grändys låt Kaliber, på både Skanders och Parhams debutalbum.

Live har IKHANA redan stått på dom stora scenerna hemma i Göteborg, som support till Seinabo Sey på konserthuset i Göteborg och på Linnéscenen under Way Out West 2016 tillsammans med Parham och resten av musikkollektivet SOM031.
IKHANA har sedan tidigare blivit hyllad för sin egenproducerade musik som hon själv har valt att kalla för ”zebrafunk”.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 12 maj 2017 kl: 23:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad