Menu

Dylan Leblanc

Göteborg

Pustervik
söndag, 3 september 2017 kl:19:00

Woody West presenterar:
Dylan Leblanc
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Söndag 3 september 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Underbarnet som efter två album hyllades som the new Neil Young klev på bara ett par månader ifrån en major label-deal, ner i självtivel och självmedicinering. Utmattad och skadeskjuten, vid 23 års ålder, så retirerade Dylan till hemtrakterna kring Muscle Shoals ett par år för att komma på fötter.

Mellan ett par välbekanta fallgropar och ett par stunders klarhet så skrev han också ett nytt album. ‘Cautionary Tale’ gavs ut i början på 2016 och är en samling skimrande och gripande sånger med samma efterhängsna röst som redan fångat Lucinda Williams och Bruce Springsteens uppmärksamhet, fast vässad av en påskyndad mognad.

Medan Dylan är en av de första att erkänna att han inte var redo för den tidiga framgången, så råder det inga tvivel på att han är det nu. Men en kalibrerad livskompass och en ny chans att dela med sig av sin talang så kommer han till Europa i slutet av sommaren, fyra av spelningarna är hos oss i Skandinavien.

Woody West Facebook
www.woodywest.com

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

söndag, 3 september 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad