Menu

Johnnyswim

Göteborg

Pustervik
lördag, 23 september 2017 kl:18:00

FKP Scorpio presenterar:
Johnnyswim
Pustervik - Göteborg
Lördag 23 september 2017 kl 18.00
På scen c:a 19.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

Abner Ramirez och Amanda Sudano klickade både musikaliskt och känslomässigt då de träffades i Nashville 2005 - snart hade de blivit såväl ett par som en duo. Som Johnnyswim levererar Abner och Amanda soulig folkpop, där även drag av country och blues anas. Efter en självbetitlad EP släpptes fullängdsdebuten ”Diamonds” 2014 och då låten ”Home” plockades upp som ledmotiv till den amerikanska realityshowen ”Fixer Upper” fick duon en hit. Förra året gav Johnnyswim ut både en liveskiva och studioalbumet ”Georgica Pond”.

De ofta sparsmakade ackompanjemangen må vara smittsamma, men det är ändå i harmonin mellan Abner och Amandas röster som Johnnyswims största styrka uppstår. De kompletterar varandra perfekt och det är inte svårt att höra varifrån jämförelsen A mix of Lauryn Hill and John Mayer kommer.

På hemmaplan har Johnnyswim synts och hörts hos bland andra Jay Leno samt David Letterman och då de i februari spelade i Norrköping under festivalen Where’s the Music? passade även TV4 på att bjuda in duon för att framföra ”Drunks” för de svenska TV-tittarna.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 23 september 2017 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

185kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad