Menu

Seaside Heights

Göteborg

Pustervik
fredag, 16 juni 2017 kl:22:00

Klubb Instant presenterar:
Seaside Heights
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 16 juni 2017 kl 22.00
På scen c:a 23.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Det må ha varit tyst om Seaside Heights ett tag men mycket spännande saker sker under radarn. Efter att ha ockuperat Svenska Grammofonstudion under vintern så är nu äntligen ett släpp mycket nära! Spelningen på Pustervik blir bandets första i år vilket skvallrar om att en hel del nytt material kommer framföras. Missa inte det!

Storslagen pop med direkta melodier och mångbottnade texter. Något för fans av The National, Oasis och Tiger Lou. Bandet har tidigare jobbat ihop med den legendariska mixaren Mark Needham (The Killers, Imagine Dragons, Neon Trees) och deras debutsingel “Turnover” har under en period haft rotation i P3.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 16 juni 2017 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad