Menu

Guggi Data + Agent Blå

Göteborg

Pustervik
fredag, 18 augusti 2017 kl:22:00

Luxury och Instant presenterar:
Guggi Data + Agent Blå
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 18 augusti 2017 kl 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Guggi Data har tidigare spelat i Makthaverskan och Westkust, men har nu släppt första singeln från sitt soloprojekt. Debutalbumet Pop/Rock släpps 18 augusti, och samma dag vill vi fira det tillsammans med er på Pustervik! Lyssna på singeln Baby på Spotify: https://play.spotify.com/album/2vMeC92A5799bnHljEWfkh
Riktigt jävla bra pop/rock. Nästa singel släpps senare i sommar.
På skivan spelar folk från School ’94, Slowgold, Westkust mm. Guggi Data har även varit medproducent för Agent blås skiva.

Agent blå släppte precis sitt debutalbum över hela världen. Det har blivit hyllat överallt, från svenska tidningar som GP, DN, Gaffa, Sonic, Hymn etc, till amerikanska jättar som Pitchfork, Stereogum etc. Skivan blev Album of the Day på Bandcamp, blev veckans skiva på Rough Trade i New York, och fått massor av andra fina utmärkelser. Men framförallt har dom gjort ett debutalbum som står utanför mängden och kommer bli ihåg kommet som ett VIKTIGT album.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 18 augusti 2017 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad