Menu

Missios

Göteborg

Pustervik
lördag, 2 september 2017 kl:22:00

Swell presenterar:
Missios
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Lördag 2 september 2017 kl 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Swells klubbpremiär presenterar gladeligen Missios!

Stefan Missios är tveklöst en av Göteborgs tydligaste och skarpaste lysande ädelstenar. Träffsäkert, charmerande och med en oerhörd närvaro har han, både solo och i olika konstellationer, visat upp ett genuint artistskap som rör sig flytande över soul, blues och ballader. Alltid på den högsta nivån.

Stefan var länge en av grundpelarna i Den Stora Vilan men har också sett och hörts tillsammans Arvid Nero och Hagatrion.

I våras släpptes ”Mellan människor” - Missios andra soloalbum. Det är fyra år sedan ”Domaredans” kom och mycket har hänt sedan dess. Mycket har hänt i världen, mycket har hänt med både kropp och själ. Mer visa har Stefan tagit med sig in i nya skivan, men i övrigt är rötterna på samma ställe. Det är souligt, jordnära och syrerikt där det psykedeliska lyser med sin diskreta närvaro.

I studion gästas han av vänner som bildar olika konstellationer, hoppar in och ur låtar och hjälper till där det behövs. Denna gång har mycket av jobbet gjorts i Welfare Sounds och alla låtar har mixats av Olle Björk. Det är åtta låtar passion och tankar kring den vardag han rör sig i till och från jobbet, spelningarna och hemmet. Berättelser från kvarteren och funderingar kring världens stora och små problem.

Att lyssna på Mellan Människor är som att försvinna ned i en 20-talsinredd jazzklubb och en dimma av cigarrök när ett liveband stilfullt och pricksäkert börjar jamma.. - GAFFA , ??????

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 2 september 2017 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad