Menu

Håkan Hellström - Den officiella efterfesten!

Göteborg

Pustervik
fredag, 28 juli 2017 kl:21:00

Woah Dad! och Pustervik presenterar:
Håkan Hellström - Den officiella efterfesten!
Pustervik - Göteborg
Fredag 28 juli 2017 kl 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Live 28/7:
Maria Andersson
Maria Andersson debuterade under 2016 som soloartist efter att ha förgyllt svensk pop- och rockmusik med bandet Sahara Hotnights i över två decennier. Resultatet blev det kritikerrosade albumet Succession, som släpptes i slutet av april och innehåller singlarna End Of Conversation, Birches, ”Domino” och ytterligare fem glimrande spår.

HOLY SMOKE! Vi på musikbolaget Woah Dad bjuder in till fet efterfest på Pustervik BÅDE den 28 och 29 juli efter Håkans sista spelningar på Ullevi. Vi kan inte tänka oss att avsluta den här fantastiska sommarturnén på ett bättre sätt.

Kvällarna kommer bestå av god stämning, euforisk musik och svettiga dansgolv. Kom till oss så garanterar vi en helg ni sent kommer glömma!

DJ-set:
Woah Dad-crew + Guests

Live 29/7:
Johannes Räihä Johannes Räihä är nysignad på Woah Dad! och sjukt redo att ta den svenska popscenen med storm. Den 29e kommer ni lära känna Närke-sonen och se att han är här för att stanna!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 28 juli 2017 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad