Menu

Melvins

Göteborg

Pustervik
onsdag, 18 oktober 2017 kl:19:00

Swell presenterar:
Melvins
Support: Redd Kross
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Onsdag 18 oktober 2017 kl 19.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Legenderna och inspiratörerna Melvins är på ingång och de har packat med sig inga mindre än Redd Kross!

Melvins
Melvins startade sin tidslinje 1983 och sen dess har de klämt ur sig nästan 40 album om man räknar ihop studio-, live- och samlingsalbum. King Buzzo och Dale Crover har varit med sen starten i Montesano, Washington. Oändligt produktiva, ständigt i utveckling och ofta på turné runt om i världen.

Melvins har influerat mängder av andra band och har utan tvekan några av de skyldiga till uppkomsten av grungen. Buzzo hävdar att han själv är mer influerad av Black Flag än något annat vilket uppenbarligen också hörs men experimentlustan gör dom svåra att kategorisera. Om man har ett behov av det…

Redd Kross
Bildade 1980 i Hawthorne, Kalifornien. Bröderna Jeff och Steve McDonalds fascination för pop-kultur präglade bandets repertoar och uttrycket tuggummi-punk kan användas utan att kallas missbruk. Första spelningen var som support till Black Flag och sen tappade man medlemmar till just Black Flag och Circle Jerks.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 18 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad