Menu

Totalt Jävla Mörker - 20 bortkastade år 1997-2017

Göteborg

Pustervik
torsdag, 7 december 2017 kl:19:00

Jubel presenterar:
Totalt Jävla Mörker - 20 bortkastade år 1997-2017
Support: Löss
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Torsdag 7 december 2017 kl 19.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Året är 1997. Fyra individer sitter på ungdomsgården i Skellefteå. Nedstämda, förbannade, idealister. Bristen på farlig musik, bristen på att någon skriker ut sitt missnöje samt den högtravande frikyrkliga atmosfären i hemstaden leder ungdomarna ner i underjorden. Precis när dom är på väg ner till den milt sagt ruffiga källarlokalen så träffar dom ytterligare en förbannad ungdom som följer med ner. Bara för att följa med, mot strömmen, mot överheten mot...allt.

I det ögonblicket föddes Totalt Jävla Mörker.

Idéen var att slå hårdast, skrika mest, spela högst. Inte bäst, inte vinna följare. Bara ett ärligt Fuck you till vem nu eliten kunde vara.

20 år och flera hundra spelningar har gått sedan TJM såg dagens mörker och det ska givetvis uppmärksammas. I samband med firandet har bandet valt att ge ut komplett diskografi på vinyl, samt en exklusiv vinyl-box i samarbete med D-takt & Råpunk och Luftslott Records.

”Vi ska göra något för er, ni som har stannat kvar dessa år och för er som upptäckt vår musik de senaste åren. Vi kommer att spela som varje spelning var den sista. Vi ska bjuda på låtar som vi aldrig spelat, hemliga gäster. Nu är det er tur att komma och smäda oss.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 7 december 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad