Menu

Rival Sons

Göteborg

Pustervik
torsdag, 5 oktober 2017 kl:19:00

Live Nation presenterar:
Rival Sons
Support: Warbly Jets
Pustervik - Stora Klubben
Torsdag 5 oktober 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

RIVAL SONS TILL GÖTEBORG!

Med fem släppta album och utsålda arenor världen över har de etablerat sig som ett av de mest hyllade och snabbast växande rockbanden just nu. Efter två hyllade och fullpackade gig i Stockholm 2017 (Annexet och Gröna Lund) är det nu Göteborgs tur! Ett av världens mest hyllade liveband kommer till Pustervik – redan den 5 oktober!

Biljetterna släpps fredag 8 september klockan 11.00 via LiveNation.se

RIVAL SONS bildades 2009 ur askan av gitarristen Scott Holiday’s tidigare band Black Summer Crush och består förutom Holiday själv av sångaren Jay Buchanan, trummisen Mike Miley och basisten Dave Beste. Blott ett år efter bildandet av rockbandet spelade Rival Sons som förband till AC/DC, Alice Cooper och Kid Rock.

Kort efter att det tredje albumet ”Head Down” släpptes 2012 gjorde bandet en mycket uppskattad spelning på Tyrol och senast i år två(!) hyllade gig, på Annexet och Gröna Lund i Stockholm. Med totalt fem album i bagaget och succéartade spelningar världen över kommer de äntligen till Göteborg!

Vi ses på Pustervik den 5 oktober!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 5 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

360kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad