Menu

Avantgardet

Göteborg

Pustervik
fredag, 13 oktober 2017 kl:21:00

Klubb Instant presenterar:
Avantgardet
Support: Kosmos
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 13 oktober 2017 kl 21.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

AVANTGARDET HÖSTTURNÉ 2017

När Sonic Magazine listade Way Out Wests bästa spelningar tilldelades Avantgardet en given plats även i år – “deras konserter varje gång blir en helt unik upplevelse och fullkomligt dränerande kärleksbomb”. Med en omfattande sommarturné som berört mängder av tappra själar och genererat spaltmeter av kritikerhyllningar, är vi nu glada över att få meddela att Avantgardet beger sig ut på vägarna även i höst.

Två album som båda toppat kritikerlistorna och turnéer med omtalade liveframträdanden har gjort Avantgardet till stora publikfavoriter. Under den gångna sommaren har bandet genomfört ännu en hyllad kärleksresa genom Sverige, där såväl klubb som festival har fått smaka på bandets fullkomligt unika livekonserter. Barometern skriver om bandets spelning på Emmabodafestivalen att ”Avantgardets slogan hjärtat utanpå inte bara är ord, det är verkstad”, och “när festtåget är framme vid kvällens slutstation Horsepundarpop är publiken helt med och känslorna på rätt plats. Och som bandet ständigt bevisar handlar Avantgardet främst om känslor.”

Missa inte denna känslostorm till liveakt live i höst.

”Makalös uppvisning av Avantgardet – det här är bland det bästa jag sett.” – NSD

”Avantgardet live är något alldeles extra” – Borås Tidning

“Om Håkan på Ullevi är en minutiöst planerad Hollywoodaction är Avantgardet på Slussens pensionat raka motsatsen. Det är en hemmasnickrad dokumentär av Ken Loach, så oformlig att det är omöjligt att avgöra var den börjar eller slutar. Och herregud, vad bra det var.” – Bohuslänningen

”Gå och se det här så fort du bara kan” – Corren

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 13 oktober 2017 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad