Menu

The Haunted - OBS! Flyttat till nytt datum

Göteborg

Pustervik
söndag, 1 oktober 2017 kl:19:00

Kvällens konsert med The Haunted på Pustervik flyttas till 1/10. Detta på grund av omständigheter varken arrangör eller bandet har kontroll över. Köpt biljett gäller till det nya datumet och behöver inte bytas.

Har du ej möjlighet att gå det nya datumet löser du in din biljett på respektive inköpsställe, valfritt Ticketmaster-ombud eller hos Pusterviksbiljetter senast fredag 29 september. Efter detta datum återbetalas inga biljetter.

Meddelande från The Haunted:
The Haunted måste dessvärre meddela att kvällens spelning på Pustervik är flyttad pga orsaker vi ej rår över. Vi kommer att flytta spelningen till 1/10 på Pustervik.

Samma biljett gäller. Vi beklagar verkligen detta men lovar att när vi väl kommer så blir det en revansch utan dess like. Ses snart.

Mvh KB West

KB West presenterar:
The Haunted
Support: Humanitys Last Breath
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Söndag 1 oktober 2017 kl 19.00
På scen c:a 19.30
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

I augusti är det äntligen dags för The Haunted att återigen presentera ny musik för världen. Det efterföljs av en turné som inkluderar nedslag på Pustervik i Göteborg den 21 september.

2013 var ett omtumlande år för The Haunted, men efter att ha välkomnat trummisen Adrian Erlandsson och sångaren Marco Aro tillbaka i bandet och kompletterat sättningen med gitarristen Ola Englund reste sig bandet ur askan och tog nya tag. Det resulterade i det hyllade albumet ”Exit Wounds” (2014) och nu är tiden kommen för nästa platta och ännu en turné. Svettigt mangel utlovas, missa inte

www.kulturbolaget.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

söndag, 1 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad