Menu

$uicideboy$

Göteborg

Pustervik
torsdag, 18 januari 2018 kl:19:00

FKP Scorpio presenterar:
$uicideboy$
Pustervik - Göteborg
Torsdag 18 januari 2018 kl 19.00
På scen c:a 19.30
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Sommarens konsert på Bråvalla Festival blev en kaotisk succé. Nu återvänder den amerikanska hiphopduon $uicideboy$ till Sverige. Oavsett om du såg dem i somras eller inte bör du inte missa då $uicideboy$ kommer till Pustervik 18 januari.

Med en helt sanslös utgivningstakt och ett till synes kroniskt behov av att flytta gränser håller $uicideboy$ på att etablera sig som en av hiphopvärldens snabbast expanderade akter. Uppfödda på allt från Three 6 Mafia och Lil Wayne till Misfits och Slayer började kusinerna Ruby da Cherry och $lick $loth göra musik ihop 2014. Sedan dess har allt gått oerhört fort. För varje släpp har New Orleans-duon flyttat fram sina positioner och utan egentlig backning eller uppmärksamhet från de större medierna har $uicideboy$ blivit ett av de tunga namnen inom undergroundvegetationen av cloud rap.

Med labeln G59 Records som basecamp och SoundCloud som hemmaplan har $uicideboy$ byggt upp en stadigt expanderande fanbase och numera blir allt duon rör vid miljonstreamat. Efter fjolårets ambitiösa samling har $uicideboy$ i år fortsatt pumpa ut kapitel av deras EP-svit ”Kill Yourself”.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 18 januari 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad