Menu

Machine Head

Göteborg

Pustervik
onsdag, 2 maj 2018 kl:19:00

Live Nation presenterar:
Machine Head - Catharsis World Tour 2018
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Onsdag 2 maj 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

MACHINE HEAD TILL SVERIGE!

Machine Head är Oakland-bandet som blivit något av fullblodsproffs i metalvärlden – med åtta album bakom sig, från och med debuten Burn My Eyes från 1994 (med den klassiska singeln Davidian). Snart släpps Machine Heads nionde(!) album Catharsis – och det innebär CATHARSIS WORLD TOUR 2018! Den 2 maj kommer bandet till Sverige och Pustervik i Göteborg.

Sångaren och frontmannen Robb Flynn beskriver den kommande turnén bäst:
We have had an awesome and productive break writing our new album, Catharsis, but now its time for MACHINE HEAD to go melt some faces.

Med ett nytt album och monsterlåtar som Locust, Davidian, Is there anybody out there? och Darkness Within så kan vi lätt säga att Bay Area-bandets konsert på Pustervik den 2 maj blir en av vårens hårdaste och mest efterlängtade! Ses i Göteborg!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 2 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad