Menu

The Baboon Show

Göteborg

Pustervik
lördag, 24 februari 2018 kl:19:00

Club Slacker & National presenterar:
The Baboon Show
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Lördag 24 februari 2018 kl 19.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

The Baboon Show släpper sitt nya album Radio Rebelde den 16:e februari 2018. Detta kommer firas med ett gig på Pustervik i Göteborg lördagen 24:e februari.

Radio Rebelde är bandets nionde studioalbum och det är producerat av Pelle Gunnerfeldt (The Hives, Randy, m.fl.). The Baboon Show består av Cecilia Boström – sång, Frida Ståhl – bas, Håkan Sörle – gitarr och Niclas Svensson – trummor. Bandet är ett av landets absolut bästa liveakter. De bjuder alltid på en svettig och galen show och de turnerar flitigt runtom i världen med sin hyperenergiska punkrocknroll. The Baboon Shows Sverigespelningar blir alltmer sällsynta så missa inte detta!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 24 februari 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

170kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad