Menu

Falling in Reverse

Göteborg

Pustervik
onsdag, 24 januari 2018 kl:19:00

Live Nation presenterar:
Falling in Reverse
Special guests: The Word Alive
Support: Dead Girls Academy
Pustervik - Göteborg
Onsdag 24 januari 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 13 år

Falling In Reverse dansar på gränsen mellan genialitet och galenskap, implosion och explosion. Projektet leds av superhjälten / superskurken Ronnie Radke. Sångaren har blivit en röst för trasiga hemförhållanden och den frustration det skapar. Aktuella med nya albumet Coming Home spelar FIR på Fryshuset i STHLM lördag 20 januari och på Pustervik i GBG onsdag 24 januari!
?
?The Drug In Me Is You, Fashionably Late, Im Not A Vampire och Coming Home (från nya albumet med samma namn) – monsterhits som gjort Falling In Reverse till ett av de största banden i världen i sin genre, med fans världen över.
?
Senaste albumet Coming Home producerades åter igen av demonproducenten Michael Elvis Baskette (Alter Bridge, Slash, Trivium). Det är ett album som är ett modigt nästa steg i sagan om Falling In Reverse. Med det senaste albumet bekräftar Ronnie Radke och bandet att man är den ultimata förespråkaren och musikaliska talesmannen för de utstötta, de underskattade, outsiders och är en megafon för att inspirera livets underdogs.
?
?I januari kommer bandet äntligen till Sverige för två datum!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 24 januari 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad