Menu

Gogol Bordello

Göteborg

Pustervik
onsdag, 16 maj 2018 kl:19:00

Live Nation presenterar:
Gogol Bordello
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Onsdag 16 maj 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

GOGOL BORDELLO TILL SVERIGE!

New York-bandet är en upplevelse för alla sinnen. Det är bandet som på egen hand gjorde Gypsy Punk till en genre som hela världen plötsligt älskade. Bandet är nu aktuella med sitt tionde(!) album Seekers and Finders och kommer äntligen till Sverige igen. Alla som har sett dom live tidigare har längtat efter återkomsten – ni som inte har sett dom, har något speciellt att se fram emot.. Bandet kommer till Pustervik i Göteborg den 16 maj och Stora Scen på Gröna Lund den 17 maj!

Biljetter till konserten i Göteborg finns ute NU och biljetter till Gröna Lund löses i entrén på konsertdagen.

Enorma låtar som Wonderlust King, Start Wearing Purple, American Wedding, Mishto och Walking On The Burning Coal från senaste albumet är låtar som fått en hel värld att dansa, skåla, sjunga och enas i en glädje som bara ett band som Gogol Bordello kan framkalla.

Bandet är en brokig skara bestående av 9 starka personligheter och karaktärer – alla med varsin superkraft i form av dragspel, trummor, dans, sång eller fiol till exempel. Det är 9 individer från USA, Ukraina, Ryssland, Etiopien, Ecuador och Vitryssland. En kombination som på pappret ser helt omöjlig ut – men som på scen blir något alldeles magiskt.

Gogol Bordello är ett fenomen, en sensation och en enande kraft. Det är ett band som lockar gamla som unga, världen över. Vi längtar enormt efter två svettiga vårkvällar med världsbandet och kärlekståget Gogol Bordello!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 16 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad