Menu

Brian Fallon & The Howling Weather

Göteborg

Pustervik
torsdag, 14 juni 2018 kl:19:00

KB West presenterar:
Brian Fallon & The Howling Weather
Pustervik - Göteborg
Torsdag 14 juni 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

Brian Fallon har varit en hyllad frontfigur i band som The Gaslight Anthem och The Horrible Crowes men satsar nu på sin solokarriär. Vi kan med nöje meddela att New Jersey-sångaren stannar till på Pustervik i Göteborg den 14 juni med sitt nya band The Howling Weather!

Solodebuten Painkillers kom 2016 och möttes av lysande recensioner och idel hyllningar från fans. Nyligen släpptes singeln Forget Me Not, och i detta nu jobbas det på ett nytt album, vilket ska nå dagens ljus under nästa år.

Det var precis efter att The Gaslight Anthem meddelade att de tar en paus på obestämd tid, i juli 2015, som Brian Fallon påbörjade sitt soloprojekt – som han länge hade varit sugen på att göra. Fallon själv ser dock inte solokarriären som en nystart eller en avslutning på något, det är var han är i stunden som är viktigast.

Musiken rör sig mellan olika genres och sounds där vi kan höra rock, heartland rock och till och med lite country.

När Brian Fallon spelade på Pustervik för ett år sedan formligen exploderade stället och Fallons framträdande fick 6/6 i tidningen Gaffa. Vi slår vad om att bedriften upprepas!

kulturbolaget.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

torsdag, 14 juni 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

360kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad