Menu

Deadheads + The Dahmers + Sista Bossen

Göteborg

Pustervik
fredag, 2 februari 2018 kl:21:00

Jonk.se & Club Slacker presenterar:
Deadheads releasefest
Support: The Dahmers + Sista Bossen
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 2 februari 2018 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

DEADHEADS (med gäster)– på scen 00.00
Deadheads började lira sin energiska rock vintern 2012 med ambitionen att göra grymtbra rockmusik med fokus på ett tight och drivande grundkomp bakom själfylld sång och riviga gitarrsolon. Hittills har det hänt mycket i Deadheadsfabriken. Flera vinylsinglar har släppts och sålts slut på olika internationella bolag. Debutalbumet This is Deadheads first album(it includes electric guitars) släpptes i maj 2014, på spanska Ghost Highway Recordings.

Skivan mottog mycket bra recensioner. Deadheads har även hunnit turnera i flera delar av Europa och spelat ihop med band som Turbonegro, Imperial State Electric, Datsuns och Monster Magnet.
Våren 2015 återsläpptes debutskivan av tyska High Roller Records.

Oktober 2015 kom album nummer två Loadead och även denna släpptes genom High Roller records och fick mycket bra recensioner. Bortsett från nya singelsläpp och återutgivningar av tidigare slutsålda skivor. Så kommer album nummer tre This one goes to 11 den 26/1 2018 och detta skall firas med dunder och brak. Håll i hatten

THE DAHMERS – på scen 23.00
En mutation av punkens primitiva energi, blixtrande rockgitarrer och 60-talets pop. Med melodier som suger sig fast likt en blodigel på hjärnan och med sin skräckfilms-inspirerade estetik har The Dahmers vuxit till att bli ett musikaliskt Frankensteins monster.
Sedan starten Halloween 2011 har de hunnit släppa två album och fyra st EP:s, varav deras senaste album In The Dead Of Night släpptes 2017.

Det har därför varit ett händelserikt år för bandet med spelningar i Sverige, Tyskland och England. Med support-spelningar för bl.a. Against Me! och Millencollin.
2016 Intog bandet även en plats på P3:s årets 50 bästa låtar-lista. Men bandet är ändå ett band som ska upplevas live.

SISTA BOSSEN – på scen 22.00
Sista Bossen är bandet som påminner om ditt småsyskon som bara vill bli sedd och gör allt i sin makt för att realisera sin orimliga önskan. Med verktyg som hög volym, känslobaserade argument och en taskig attityd kryper Sista Bossen upp i dina mungipor och ut ur dina tårkanaler med den mest sporadiska knastrocken som marknaden har att erbjuda. Om ni inte tror på oss så skriver GAFFA såhär: Det är skimrande skevt, vrickat vackert och aldrig tråkigt.”
Hörde ni det? ALDRIG tråkigt!

Lyssna och digga ====> goo.gl/zk8Qwr
https://www.youtube.com/watch?v=DUc_Hj5uStQ

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 2 februari 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad