Menu

Zeke + Skitsystem + Puffball

Göteborg

Pustervik
fredag, 6 april 2018 kl:21:00

Jonk.se & Club Slacker presenterar:
Zeke (US) + Skitsystem + Puffball
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Fredag 6 april 2018 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

ZEKE
“ZEKE sound like the Dwarves if they snorted a tub of meth every day” – LA Weekly
“Chainsaw punk rock played with a MC5/Motörhead attitude” – Village Voice
“I can say without hyperbole that this big-guitar engine-block rock is a million times better than whatever it is you’re currently listening to.” – Guitar World
Då jag sitter mitt I rimstugan o stressar så kommer en mer komplett presstext senare.
Låt oss bara konstatera följande så länge:

- Sist jag satte upp Zeke var år 2003 på Sticky Fingers och det var exakt hur fett som helst. 15 år sen nu alltså...o inte spelar de långsammare direkt!
- I skrivande stund är två drömband på gång som support, dock är allt inte klart där ännu men om de två kommer bekräfta giget så kommer det här lineupen bli det bästa jag gör 2018 – inget snack om saken!

- Vi kör en väldigt snäll version av early bird-biljetter här då det är juletider istället för att enbart släppa ett visst antal billiga biljetter. Så därav har vi det här superbilliga priset ända fram till 2018 trots att biljettförsäljningen redan tickat igång rejält.

SKITSYSTEM!
Skitsystem bildades i Göteborg i slutet av 1993 och firar 25 årsjubileum som band under 2018. Giget på Club Slacker blir bandets enda spelning i Göteborg under året, kanske det enda i Sverige. Bandet kommer lira valda låtar från hela sin diskografi. Räkna inte med något nytt material utan bara gammal, smutsig och skitig d-takt från samhällets baksida. Allt é (fortfarande) skit!

PUFFBALL
Puffball bildades 1995 och släppte fyra fullängdsplattor på Burning Heart Records fram tills bandets upplöstes 2005. Sen dess har Västerås-bandet gjort endast ett fåtal spelningar vid väl valda tillfällen, detta är definitivt ett sådant.

Samma fyra gubbar, samma Motörhead-osande höghastighets-rocknroll. Har du fortfarande inte koll på dessa hjältar? Tänk då på varenda snowboard eller skatefilm du såg när du var liten samt de klassiska Cheap Shots-plattorna. Ett av de få band som vi skejtare o punkare uppskattade gemensamt när man växte upp!

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 6 april 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad