Menu

Sarah Klang

Göteborg

Pustervik
lördag, 17 februari 2018 kl:21:00

Woody West Lördagsklubb! presenterar:
Sarah Klang
Support: Alice B
Pustervik - Stora Klubben - Göteborg
Lördag 17 februari 2018 kl 21.00
På scen c:a 22.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år med biljett, 20 år på dörren.

Med en karriär som knappt bara börjat är Sarah Klang redan namnet på allas läppar. Från den legendariska konserten på Way Out West 2017 och omtalade framträdandet på Sweden Makes Music i New York, till utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg, och en långvarig B-rotation för singeln ”Left Me On Fire” på P3. Fyra låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över och belönat Sarah själv den hedervärda nomineringen till ”Årets nykomling” på 2018 års Grammis-gala (8/2).

Den 9:e februari släpps Sarahs debutalbum, ”Love In The Milky Way” Men innan dess kommer hon bland annat att framträda i SVT:s ”På Spåret” (5/1) och på P3 Guld (20/1) varpå en efterföljande turné påbörjas som förutom Sverigedatum innefattar prestigefyllda festivalen SXSW i Austin, Texas.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 17 februari 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad