Menu

Mavis Staples

Göteborg

Pustervik
tisdag, 17 juli 2018 kl:19:00

KB West presenterar:
Mavis Staples
Pustervik - Göteborg
Tisdag 17 juli 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.00
Öppet till 02.00
Ålder 18 år

Legendariska soul- och gospelartisten Mavis Staples är 78 år gammal och aktuell med nya albumet ”If All I Was Was Black” som släpptes i höstas samt en ny turné som äntligen tar henne till Göteborg för konsert på Pustervik den 17 juli!

Med en karriär som började på 1950-talet i familjebandet The Staples Singers är Mavis Staples en av de allra största – känd både för sin otroliga röst och sitt engagemang i den amerikanska medborgarrättsrörelsen. Nya albumet ”If All I Was Was Black” har fått strålande recensioner och är det tredje albumet där hon samarbetar med Wilco-frontmannen Jeff Tweedy. Tweedy har skrivit alla låtar på det nya albumet och nedan är några av alla hyllande kommentarer:

“At 78, Staples has never sounded more contemporary.” – Associated Press

”Staples’s voice has a strength and endurance not heard in years.” – The New Yorker

”’If All I Was Was Black’ is an album about American perspectives and the compassion it takes to see the world from someone else’s point of view.” – Pitchfork

Det är en stor ära att få hälsa ingen mindre än självaste Mavis Staples till Sverige för en konsert i Göteborg. Denna kväll kommer vi minnas länge – var så säkra.

kulturbolaget.se

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

tisdag, 17 juli 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad