Menu

Rome Is Not A Town + Big Kizz

Göteborg

Pustervik
lördag, 2 juni 2018 kl:21:00

Swell Lördagsklubb!
Live: Rome Is Not A Town+Big Kizz
Pustervik
Datum: 2 Juni 2018
Biljettpris ordinarie: 120 + service
Åldersgräns: 20 år (18 år)
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: 22.00


Rome Is Not A Town


Äntligen dags för Rome Is Not A Town att återinta Pustervik! Stärkta av sin trip till Texas och SXSW där de visade var det skåpet ska stå. Bandet är ett av de mest resoluta, vitala och självklara akter det senaste årtiondet från Sverige.


Rome Is Not A Town från Göteborg debuterade 2015 med den ensidiga vinyl-7-an "Stupid", som följdes av fler singlar och EP:n "Careful Like You Cared". Med sin larmiga indierock vann dom snart över alla med hjärta för noisefyllda gitarrer och furiöst driv. "It's a Dare" heter Rome Is Not A Towns debutalbum, producerat av bandet själva tillsammans med Pelle Gunnerfeldt, Per Stålberg och Olle Björk. Sedan albumet släppets i september 2017, har bandet befunnit sig på turné samtidigt som hyllningarna från svensk och internationell media strömmat in.


Big Kizz


Big Kizz historia är inte speciellt lång men medlemmarnas erfarenhet från andra band är längre än de flestas. Powerpop, garage och klassisk rock n roll genom ett skimmer av färger är det enkla men charmanta konceptet. Denna kväll firar de av sitt debutalbum Music Is Magic som släpps på TeePee Records 18e maj.


Bandet består av Pontus Westman (Lady Banana), Axel Sjöberg (ex-Graveyard) och John Hoyles (Spiders, ex-Witchcraft) och debuterade på skiva med EP´n Eye On You 2017. Med sin goda erfarenhet och pubertala mognad har Big Kizz lyckats skapa en energisk rock-platta med refränger som genast etsar sig fast i öron och hjärna.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 2 juni 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad