Menu

Levellers - 30 years - One Way Of Life 2018 Tour

Göteborg

Pustervik
onsdag, 10 oktober 2018 kl:19:00

KB West presenterar
Levellers - 30 years - OneWay OF Life 2018 Tour
Pustervik
Datum: 10 Oktober 2018
Biljettpris ordinarie: 350 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Levellers firar 30 år som band och kommer till Göteborg med sin turné ’30 years – One way of life’!


Sedan starten i Brighton i slutet av 80-talet har Levellers stadigt lockat publik. Då som nu, likt sina hjältar i The Clash, har de representerat ett starkt gäng inom aktivism och hedonism. Musiken tilltalade hjärnan, hjärtat och fötterna i väl avvägd balans.


Under åren har Levellers burit många masker, de flesta egenpåhittade, men några påprackade av andra; pastoral folkpunk, affischnamn för de i underläge, popstjärnor med plågohits. Men deras status har utvecklats under dessa verksamma decennier och deras låtar som ofta är politiska, men med stort hjärta, har blivit omedelbara hymner. Hittills har deras långa karriär inbegripit 11 studioalbum med minst lika många uppskattade topphits.


När de nu var framme vid 30, ville de göra något annorlunda för att fira denna milstolpe, och tog in en strängsektion och värvade legendariska producenten John Leckie för att utveckla nya akustiska arrangemang till det purfärska albumet We The Collective.


Det kommer helt klart att bli en festlig kväll i höst när Levellers besöker Pustervik!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 10 oktober 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad