Menu

Dubioza Kolektiv

Göteborg

Pustervik
tisdag, 25 september 2018 kl:19:00

Dubioza Kolektiv
Pustervik
Datum: 24 Oktober 2018
Biljettpris ordinarie: 350 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Euforisk balkan-ska-rock-reggae
Dubioza Kolektiv är en spännande balkanbrygd av hiphop, ska, rock och reaggae, kryddat med electronica och traditionella melodier från Balkan.
Live är Dubioza Kolektiv ett utbrott av energi.
Deras senaste album, är lika samhällskritisk som Dubioza Kolektiv alltid har varit men samtidigt är musiken mer medryckande och livligare än någonsin. Texterna berör händelser som har skett de senaste åren, som protesterna i Istanbuls Gezi Park och flyktingkris.
Dubioza Kolektiv har fått besök av en rad kända gästartister som Manu Chao, Benji Webbe från Skindred, Roy Paci, punjabiska sångaren BEE2, katalanska ska-rumba bandet La Pegatina och trumpetspelaren Dzambo Agusev från Makedonien. Sångerna är på bosniska/serbiska/kroatiska, engelska, spanska, italienska samt punjabi.
Det är redan nu tydligt att 2018 blir ett produktivt år för Dubioza Kolektiv. De har släppt nytt album och ska turnera över hela Europa. På förra årets Eurosonic röstades de av besökarna fram till festivalens bästa band!
Dubiozas energiska uppträdanden lämnar ingen oberörd.
Förbered dig på en euforisk och oförglömlig afton!
Boka din biljett i god tid - Pustervik bli troligen utsålt!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

tisdag, 25 september 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

340

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad