Menu

Gbg Wrestling - Gothenburg Rumble

Göteborg

Pustervik
fredag, 27 juli 2018 kl:19:00

Mr PPV presenterar
GBG Wrestling - Gothenburg Rumble
Pustervik
Datum: 27 juli 2018
Biljettpris ordinarie: 240 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
På scen: 20.00


Vila solbrännan och kom och byt ut uv-ljus mot strålkastarljus på Pustervik där det bjuds på högoktanig våldsvarieté denna afton.


Denna kväll kommer ni få se TRETTIO brottare göra upp i ringen om en titelmatch!! Var 90:e sekund kommer en ny brottare göra entré och ansluta till matchen och det ENDA sättet att bli eliminerad är att åka ut över topprepet. Vi kommer även bland annat få se en match om de svenska tagteam-titlarna.


Mer info kommer löpande.


Som vanligt kommer det att bjudas på högklassig och adrenalinfylld underhållning, en unik liveupplevelse som inte kan jämföras med något annat.

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 27 juli 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

240kr - 285

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad