Menu

Valupptakt Med F!

Göteborg

Pustervik
lördag, 28 juli 2018 kl:19:00

Feministiskt Intiativ Göteborg Presenterar:
Valupptakt med F!
Pustervik
Datum: 28 juli 2018
Biljettpris ordinarie: 120 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00


Valet närmar sig och vi gör oss redo för att gå in i valrörelsens intensivaste fas! 2018 är året vi fortsätter att skriva på vår politisk historia och färgar kommuner, regioner och riksdagen rosa! Feministiskt Initiativ Göteborg bjuder in fantastiska artister, politiker och aktivister för att under en hel kväll och natt fira att vi inte bara närmar oss, utan att vi snart är där. Så snöra på dig dina bästa dansskor och ta med dig några likasinnade och dansa med oss tills patriarkatet faller.


På stora scenen:
Jaqee
Jaqee är en av Sveriges största soul- och reggaeartister. Hon har vunnit flertalet priser och bl.a blivit nominerad till en grammis. Jaqee är även en av alla fantastiska artister som valt att stötta F! genom att medverka på vår valskiva inför valet 2014.


GangSheBang
Det senaste året har namnet GangShebang spridit sig som en löpeld. Tjejkollektivet drivs av artisten Peshi som själv har varit aktiv i den Svenska hiphopscenen sedan slutet av 90-talet. Med 20 år på nacken samt ett eget skivbolag sedan 22 års ålder bestämde hon sig för att skapa en plattform för nya generationens hiphop-tjejer. Utlovas ett explosivt framträdande sprängfyllt med attityd och energi! gangshebang.com


Yolanda Bohm
Yolanda Bohm är Spoken word-artist, transaktivist, föreläsare, lärare, workshopledare, eldkonstnär, jonglös, konferencier, moderator, panelist, cover girl och guldtuss. Hon vill vara äkta fashionista och rappare, men är ej riktigt där än. Just nu är hon aktuell med sin poesidebut Ikon på Brombergs Bokförlag. Yolanda är också en av Feministiskt Initiativs riksdagskandidater inför valet 2018. www.yolandabohm.com


Cha Blasco (Dj set + live perf)
En komponist, ljuddesigner, producent, DJ, artist och improvisatör som bryter ner musikaliska hinder genom kreativa och tvärvetenskapliga projekt. Hans verk har berikat många konstprojekt på den svenska kulturscenen de senaste åren. Cha har ett uppåtriktat intresse för “spacial sonic” forskning, “Data Sonification”, programmering och algoritmisk sammansättning som i filosofi, decentraliserade system och konster.


DJ Lovefuck
Dj Jenny Svärdsäter, a.k.a. DJ Lovefuck är en Göteborgsbaserad DJ med rötter i den elektroniska dansmusiken. I en vågad blandning av melodiös elektronika, vibrerande basgångar och mjuka jazziga baktakter skapar hon gränsöverskridande musikmixar där alla är inbjudna. Enjoy the good vibe!


DJ Smällbär


DJ Paulin Ask


Foajébaren


DJ Emzer
Emzee Hammer (a.k.a DJ Emzer) har varit verksam och spelat i Göteborgs underjord såväl som i den etablerade klubbscenen sedan början av decenniet. Som en av medlemmarna i Guerilla Deco har hon arrangerat klubbar och fester runt om i stan. Med en förkärlek till fransk elektro och ghettotech är det svårt att sitta still när svängiga beats och genres mixas hejvilt.


DJ Jagadavkatter
“Och när man bestämt sig för att ta en paus o gå till baren så går liksom inte det, för då kommer nästa hit, som liksom bara gör att man vill fortsätta”. DJ Jagadavkatter spelar pop, r’n’b och afrobeat, en blandning chockrosa hits helt enkelt. Kom och dansa!
DJ Astro

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 28 juli 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad