Menu

Gary Numan

Göteborg

Pustervik
söndag, 2 december 2018 kl:19:00

KB presenterar
Gary Numan
Pustervik
Datum: 2 December 2018
Biljettpris ordinarie: 350 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


I våras gjorde den elektroniska pop-pionjären Gary Numan två fullsatta konserter i Stockholm och Malmö. I vinter återvänder ikonen till Sverige, tillsammans med supporten Nightmare Air, för en show på Pustervik den 2 december!


Gary Numan har varit en inspirationskälla för många stora artister, allt från Lady Gaga till Kanye West, The Foo Fighters till Prince. Med sin unika stil har han alltid lyckats samla fans inom så väl metal, hiphop, electronica och indiemusik utan att för den sakens skull kompromissa med sin egen musikaliska vision.


Numan har underhållit publiken i nära fyra årtionden. Han slog igenom sent 70-tal med den unika blandningen av gitarriff och den elektroniska ljudbilden som omedelbart gjorde honom populär. Under åren har han utvecklat en stil som kombinerar elektroniska beats med mörk pop.


Förra året kom senaste plattan “Savage (Songs From A Broken World)”, där temat lär ha kommit till som en reaktion på Donald Trumps beslut att låta USA lämna Parisavtalet. Albumet har benämnts som ett riktigt styrkeprov och har fått fina recensioner.


Missa inte chansen att se en av popens mest underskattade kultakt!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

söndag, 2 december 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad