Menu

Graveyard

Göteborg

Pustervik
lördag, 15 december 2018 kl:19:00

Pustervik presenterar:
Graveyard
Pustervik
Datum: 15 December 2018
Biljettpris ordinarie: 300 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


GRAVEYARD FIRAR ALBUMETTAN MED ATT SLÄPPA FEM NYA KONSERTER


Det hyllade albumet ”Peace” slog sig rakt in på albumtopplistans förstaplats och i helgen spelar de på ett utsålt Sweden Rock. Nu släpper våra svenska rockhjältar i Graveyard fem nya datum i slutet av 2018.


Biljetter släpps på måndag den 11 juni kl 9:00 via livenation.se


Expressen beskriver göteborgarna som ”nya, svenska tungviktsmästare i rock’n’roll”. Efter släppet av deras femte studioalbum har lovorden haglat över Graveyard.


Redan i helgen kan du se Graveyard på Sweden Rock och den 21 juli öppnar de för Guns N’ Roses på hemmaplan i Göteborg. Där efter väntar den nya festivalen Borgholm Brinner som har premiär den 27 juli.


Nu är kvartetten från Göteborg inte bara redo att bege sig ut i sommarsverige för att spela, i november och december får folket mer av bandet under den fem datum långa turnén. Rena julafton för dig som inte kan få nog av förstklassig rock!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 15 december 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad