Menu

Syster Sol feat. Ward, Naomi, BONBON x YRA

Göteborg

Pustervik
fredag, 21 september 2018 kl:21:00

Gal:ant Fest, WD & Klubb Instant Presenterar
Live: Syster Sol feat. Ward, Nayomi, BONBON x YRA
Pustervik
Datum: 21 September 2018
Biljettpris ordinarie: 200 + service
Åldersgräns: 20 år (18 år)
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen:
I början av året lanserade Isabel Sandblom, även känd som Syster Sol, GAL:ANT – en all female label. Nu åker GAL:ANT-gänget ut på en klubbturné där Syster Sol headlinear.


I somras var det premiär för livekonceptet GAL:ANT FEST på Öland Roots med 30 kvinnor på scenen samtidigt – i höst blir det ett turnékoncept med artisterna Aurelia Dey, Ward, Nayomi och BONBON x YRA som alla släpper musik via GAL:ANT.


Syster Sol har gjort sig ett namn på den svenska musikscenen, en mångbottnad artist med rötter inom reggae och dancehall, men som aldrig slutat experimentera med sitt sound. Senaste släppet ’Miss Diamant’ från 2017 var exempelvis ett kliv från reggaeandan, men är helt i linje med den artist och scenpersonlighet som är Syster Sol – en artist som ständigt går sin egen väg. På landets scener har hon gjort sig hemmastadd, en given publikfavorit som aldrig lutat sig tillbaka – ett ständigt krutpaket som 2014 nominerades till Guldmicken.


Nu lägger hon all sin kraft, tid och erfarenhet på sin label och kampen för en jämlik musikbransch. Det verkliga startskottet stavas GA:LANT.


21 sep – Syster Sol feat. Ward, Nayomi, BONBON x YRA – Pustervik, Göteborg
26 okt – Syster Sol feat. Aurelia Dey, Ward, Nayomi, BONBON x YRA – Kägelbanan, Stockholm


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 21 september 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad