Menu

Lambchop

Göteborg

Pustervik
måndag, 15 april 2019 kl:19:00

Luger & Woody West presenterar:
Lambchop
Pustervik
Datum: 15 april 2019
Biljettpris ordinarie: 260 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Med sin detaljrika ljudarsenal och inspiration från barndomskvarteren i södra Nashville skapar Lambchops frontman Kurt Wagner ett äventyrslystet musikaliskt projekt som låter som ingenting annat – direkt förankrat i honom själv. 22 mars släpper Lambchop sitt fjortonde album ”This (is what I wanted to tell you)” – precis som alla större byggnader i världen hoppar Lampchop över nummer 13 – och 15 april kommer bandet till Göteborg för en efterlängtad spelning på Pustervik. Efter över 30 år är det en väl inoljad maskin som snart åker på turné – oavsett hur många bandmedlemmar som medverkar är Kurt Wagner den sammanhållande länken. Influenserna är många, uttrycket är alltid Lambchop.


I samband med att man rullar ut vårens turnédatum presenterar Lambchop även det första smakprovet från det kommande givet – bedövande vackra ”The December-ish You”. Eller som Kurt Wagner själv beskriver låten: “Picture yourself on a boat on a river, with tangerine trees and marmalade skies… This is not that.” Det nya albumet är en självutlämnande historia i sann Lambchop-anda med Kurt Wagners sprudlande kreativitet i fokus. Ett vackert, överraskande och smärtsamt album som måste höras om och om igen.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

måndag, 15 april 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad