Menu

Mats Westling & Band (DSH5)

Göteborg

Pustervik
lördag, 30 mars 2019 kl:19:00

Mats Westling & Band (DSH5)
Pustervik
Datum: 30 mars 2019
Biljettpris ordinarie: 155 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00


Konsert med Mats Westling & Band (DSH5) Förutom en fartfylld resa genom hans 6 tidigare album får publiken även höra lite helt nytt material. På scen kommer även en hemlig gäst att dyka upp. Mats som slog igenom med låten ”Perfekt” 2008 är en mycket flitigt turnerande artist med en hängiven publik runt om i Norden. Han har genom åren även samarbetat med artister och producenter som: Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.) Petter Eriksson/Hans Asteberg, Idde Schultz m fl. Fotograf: Peter Fröjd
Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling och bandet en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll - Det här var en verkligen en själslig workout!


Hemsida: www.matswestlingse
Videor och TV - inslag: www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 30 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

155

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad