Menu

Magna Mater + The Cult Of Boydah

Göteborg

Pustervik
lördag, 16 februari 2019 kl:21:00

Woody West Lördagsklubb Presenterar
Magna Mater + The Cult Of Boydah
Pustervik
Datum: Lördag 16 februari 2019
Biljettpris ordinarie: 120 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: 22.00


Magna Mater
Magna Mater har varit en ledande gestalt i den nya psykedeliska våg som strömmat in över landet. Gång på gång har de lyckats övervinna de mest kritiska av lyssnare. Det bekräftar att det är ärligheten och närheten i deras musik som gör dem unika. Likt The Band, Fleetwood Mac, Greatful Dead och Allman Brothers Band ligger fokus på oslagbar tajthet, improviserade instrumentala jam och stämsång.


Trots sin unga ålder har de sedan starten hunnit dela scen med en rad internationella band så som Kadavar, Danava, The Warlocks och Vetiver samt till svenska akter som Trummor & Orgel, Den Stora Vilan, Mylla, Kebnekajse och Sienna Root.


The Culf Of Boydah
The Cult of Boydah är en grupp som rör sig i det dolda och ofta byter skepnad. Förra året var fyllt av spelningar runt om i Sverige och i november släpptes nya skivan 'Electrical Youth'.


Inspirationen är hämtad från naturens upprepning och lugn. Musiken är drömsk och varm som en moders famn. Ta en semester ifrån samtiden och ta dig till denna mobila fristad.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 16 februari 2019 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad